ponedeljek, 2. marec 2015

Perle iz blaga/ Fabric beads

Izdelovanje perlic iz ostankov blaga je odlično sprostitveno opravilo za večer pred televizorjem. Izdelava perl je super zabavno in ob tem porabiš še perle, ki so se ti razstresle ali pa od polomljenega nakita. Ne vem, pa kaj se je zgodilo s sliko, da se vidi odsev perl.

Doing beads from fabric is a great relaxing job in front of TV. Doing this kind of beads is super fun and you get to use all of the beads from the broken jewelry. I don't know what happened to the picture, there is a reflection from beads.  


Toliko različnih barv in barvnih kombinacij je možno narediti. Blago, ki sem ga uporabila sem dobila v poklon ali pa od starih oblačil.

So many color combinations and so many colors. The fabric that I used, I got it from a happy mail or I used it from old clothes




Za enkrat mi je uspelo narediti le dve zapestnici, Uporabila sem memory žico in še nekatere druge perle, ki sem jih našla v škatli s perlami, tako da je zapestnica res raznolika, od plastičnih, fimo, lesenih in iz blaga perlic. Zapestnici so bile komaj končani, ko mi je zgornjo zapestnico že zaplenila sestra, spodnja pa bo moja,

For now I only did two bracelets. I used memory wire and some other beads that I found in my box, so the bracelet is really diverse, I used plastic, fimo, wood and fabric beads. I finished the bracelets and the one on the top my sister took it and the one from the bottom is mine.


9 komentarjev:

  1. Prava umetnica reciklaže ni kaj ;) kaj vse se spomniš, bravo ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ko sem videla naslov mi ni bilo nič jasno - še dobro da obstajajo slike :P. Ideja s takšno reciklažo ja fantastična - kapo dol za tako idejo :)! Verjamen, da ti je sestrica zaplenila zapestnico, saj je carska.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Jerneja. :) priznam, mogoče naslov res ni najbolj natančen, ampak te je pa privabil, da si si objavo prebrala ;)

      Izbriši
  3. Si pa res vsestranska.Super si se tole spomnila.Zapestnici sta vredni vseh pohval.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. I love how different they all are! A great idea to use the fabric beads for bracelets! Very cool!

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni zapestnici in super reciklaža. Imaš srečo, da me ni bilo v bližini... :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Absolutely Beautiful! The colors make me want to drool!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo zanimiva ideja. Mogoče se bom jaz tudi kdaj lotila česa podobnega. Zapestnici sta super!
    Lp
    M.

    OdgovoriIzbriši