sreda, 14. maj 2014

Natečaj za Mavelu.com Ustvarjalni Tim

Dolgo sem se odločala ali naj sodelujem na natečaju za Mavelu.com tim ali ne, saj je konkurenca kar velika in polna super ustvarjalk, ki me vsakodnevno navdušujejo in z marsikatero objavo tudi inspirirajo. In po dolgem razmišljanju sem se odločila, da se bom vseeno prijavila in poskusila srečo pri Mavelu.com.

Odločila sem se za slike naslednjih izdelkov:

Čestitka, ki ima za ozadje valovito lepenko, na njej scrapbook papir, pod katerega sem dala čipko in prtiček, ter dodala perle in rožice.

Mini album, narejen iz rolic toaletnega papirja, prekritih s scrapbook papirjem in z dodatki.


Predelan okvir za fotografije, ki sem ga oblepila s scrapbook papirjem, premazala z belo akrilno barvo in dodala okraske.

Tako, jaz sem zbrala tri izdelke, s katerimi sem želela prikazati svoj stil in način ustvarjanja. Vsem, ki sodelujejo na natečaju, želim veliko sreče. Vem, pa da ne želim biti na mestu Marine, ki bo imela res težko delo, da se odloči za člane Mavelu.com tim-a. :)

9 komentarjev:

  1. Sara izbrala si čudovite izdelke in vsak je nekaj posebnega :) Imaš pa prav, da bo odločitev zeloooo težka, sem pa vseeno zelo vesela, da se je prijavilo toliko čudovitih ustvarjalk :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe izdelke si izbrala ;) držim pesti

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse čestitke za pogumno odločitev! Tvoji izdelki so čudoviti. Marina bo imela res težko delo :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivni radovi.Želim ti puno sreće na natječaju.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepe izdelke si izbrala.Srečno :)
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  6. :) lepo si se predstavila. Srečno.

    OdgovoriIzbriši