sreda, 19. februar 2014

Predelan okvir/ Altered frame

Moj 6-mesečni nečak se je slikal za osebno in vsi v družini smo dobili povečano fotografijo. Fotografijo so  že vsi imeli razstavljeno na omarah, jaz pa sem mojo še kar imela v predalu. Ko je nekaj časa preteklo, sem se le odločila, da grem v Tedija in kupim lesen okvir za sliko, ki stane 1€. 

My 6 months old nephew got his first picture that he needed for his ID card and everyone in our family got a big picture of him. When everyone got the picture displayed, I still had mine in a drawer. So when some time passed by I decided to go to our one euro shop and bought a wooden frame.

Na fotografiji je oblečen v temno moder pulover, zato sem tudi dodatke naredila v tej barvi. S papirjem za brušenje sem prvo pobrusila po okvirju, saj je leta prelakiran in se lahko zgodi, da se stvari ne bodo dobro prijele na okvir.

On the picture is my nephew dressed  in dark blue sweater and that is the reason that I added all the embellishment in a blue color. First I sanded the frame because it had varnish on it and I was afraid that the embellishment wouldn't stick on it.


Na okvir sem nalepila zelen papir in ga distressala z vintage photo.

On the frame I added green paper and distressed it with vintage photo.

Na rjavo valovito lepenko sem dodala belo akrilno barvo, robove distresala s črno barvo. Dodala sem 3D nalepko medvedka z modrim metuljčkom. Okoli lepenke sem zavezala vrvico. Na zadnjo stran sem dodala stickpin in čipke. Zelo preprosto in enostavno.

On brown corrugated cardboard, I added white acrylic paint, I distressed the edges with black paint. Added a 3D sticker of a bear with a blue  tie. Around the cardboard I bind a thread. On the backside I glued a stickpin and lace.
Dodala sem tudi tag, ki sem ga po robovih prav tako distressala s črno barvo, nanj napisala Baby boy, dodala perle in na zadnjo stran dva zvitka rafije.

I also added a tag, which I also distressed with a black color, added a sign Baby boy, added pearls and raffia.

12 komentarjev: