torek, 24. december 2013

Smash book 2014

Smash book, ki sem ga naredila januarja je zapolnjen in ker se približuje konec leta, sem se odločila, da bom naredila nov smash book za leto 2014. Hitro sem zbrala potreben material in se lotila zadeve. Smash book sem zvezala z dvema obročkoma premera 25mm.


1) Ker imam kar nekaj scrapbook papirjev, sem se dolgo odločala, katere liste uporabiti. Želela sem, da bi bilo večina papirjev obojestranskih, če pa se je med njimi znašla tudi kakšna bela stran se nisem obremenjevala, saj jo lahko z raznimi dodatki polepšam. Odločila sem se, da želim imeti 12 scrapbook strani in tako sem poiskala 12 scrapbook papirjev, ki so mi bili všeč.
2) Ko sem izbrala papirje sem se odločila za velikost smash book-a, ki znaša 15 cm x 21 cm.
3) V smash book-u  nisem želela le scrapbook papirja ampak tudi nekaj mojega ustvarjanja, zato sem risalni list razrezala na štiri enake dele in ga z obeh strani okrasila s pomočjo akrilnih barv, šablon in dekorativnega lepilnega traka.
4) Želele sem imeti tudi nekaj žepkov, zato sem se odločila, da dodam štiri kuverte.
5) Za sprednjo stran, sem hotela imeti valovito lepenko, saj je trdnejša od navadnega scrapbook papirja. Tako moj smash book vsebuje; eno valovito lepenko velikosti 16 cm x 22 cm, 12 scrapbook papirjev velikosti 15 cm x 21 cm, štiri porisane risalne papirje velikosti 15cm x 21 cm ter štiri kuverte. Vse skupaj vsebuje 17 listov in 4 kuverte. Kar nekaj prostora za vse moje dogodivščine v letu 2014.


Sledijo fotografije smash book-a, ker sem želela smash book, okrasiti za sproti, so vse strani, razen naslovnice še čisto prazne.

Naslovnica


Levo je kuverta desno pa risalni list.

Želim vam lepe praznike in veliko spominov v letu 2014, ki jih boste lahko zabeležili v svoj smash book.

Ni komentarjev:

Objavite komentar