sobota, 13. december 2014

Rože&Giveaway

Zadnje dneve sem delala rožice. Uporabila sem čipke, stare zavese in v Tediju sem za 1.70€ kupila kvačkane zavese in jih uporabila pri izdelovanju rož.

Last days I did some flowers. I used some old curtains, laces and I bought some crochet  curtains in our local dolar store and use them to make flowers.

Kot ste najbrž opazili so nad rožicami številke, in ne niso zato, ker bi popila preveč kuhanega vina ;) ampaak ker bom eno rožico podarila nekomu, ki bo v komentar zapisal številko rožice, ki mu je najbolj všeč in to rožico bo tudi dobil. Čas imate do 20.12.

As you may notice there are numbers on the top of the flowers and no I didn't drink too much mulled wine ;), but I am doing a giveaway, all you have to do is to tell me the number of the flower that you like, write it in the comments you have time until 20.12.

5 komentarjev:

  1. Šjora ti si bila pa zopet pridna pri recikliranju in pripravi okraskov, še bolj pa mi je všeč, da to deliš z nami :). Čudovite so vse po vrsti, ma meni se najbolj dopade št.6. Lep vikend ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf si bila pridna. Verjetno si kar nekaj časa porabila za ta projekt.
    Če imam možnost izbire je to rožica pod zaporedno št. 5 :)
    Želim ti lep vikend.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo pridna si bila in ustvarila prekrasne rožice. :-) Tudi meni je številka 6 najbolj padla v oči. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. svi cvijetovi su predivni.
    jako lijepo si ih napravila
    meni se najviše dopada br.6

    OdgovoriIzbriši