sobota, 01. november 2014

Vintage quote JJ

Takole, pa sem ponovno sodelovala pri swapu, tokrat je bila tema junk journal za misli, stil pa je moral biti vintage. Ker imam rada lepe, inspiracijske misli in vintage je moj najljubši slog, sem seveda brez pomislekov sodelovala. JJ je že na poti v oddaljene Filipine, kako bi bilo lepo, da bi ga lahko tam odnesla, kar osebno :)

So, I did another swap, the theme was Vintage quotes JJ. I love inspirational quotes and my favorite style is vintage, so of course I had to do the swap. JJ is on his way to Philippines, I wish I could take it there in person. :)

Za prvo stran sem uporabila črke iz filca, črke sem prilepila na vijoličast papir, kjer sem robove strgala in uporabila distress ink. Za dekoracijo, pa sem uporabila pero. Vezava za JJ je zelo enostavna navodila, lahko najdete tukaj, res da so v angleščini, ampak je vse zelo nazorno pokazano, upam da si bo po ogledu videa, še kdo pridružil izdelavi JJ, saj je prav zabavno.

For the main page I used felt alphabet, I glue the alphabets on a purple paper, tear the edges and use distress ink. For the decoration I used feather. The binding for the JJ is very simple, and the instructions, you can find here. I hope some more will try to do a JJ after seeing this video and how easy it is.
Na levi strani sem naredila žepek in vanj dala igralno karto. Na desni strani je list, ki sem ga pobarvala s kavo in spekla v pečici, uporabila pa sem štampiljko. Papir diši po vaniliji in na otip zelo zabaven.

On the left side I glue a pocket and added a card. On the right side there is a coffee dyed paper with a stamp. The paper smells after vanilla.
Še nekaj obarvanih papirjev in črni papir.

Some dyed papir and a black paper.
V JJ je kar nekaj žepkov, kamor lahko spraviš listke in tagce.

In the JJ there are a lot of pockets for the paper with quotes.
Desni papir je papir, ki mi je služil kot podlaga na kateri sem barvala in uporabljala distress blazinice. Ker mi je bil všeč sem ga porabila v dnevniku.

The right paper is the paper that I used for my base when I was coloring and distressing because I liked it, I used it in the JJ.
Z washi trakom sem dodala tudi razglednico, ki se lahko zloži v dnevnik.

With washi tape I added tip-ins.
V dnevniku je veliko prostora, za zapisovanje misli.

There is a lot of space to write quotes.

Ko izdelujem JJ, ponavadi v žepek dam nekaj tagov ali kartic, na katere se lahko piše in oseba po želji premika zapiske po dnevniku.

When I do a JJ, I add some tags and cards in a pocket, so the person can decide where to put them.

Dnevnik je bilo zelo zabavno izdelovat, tako zelo, da sem že prijavljena v naslednji swap in sem že v nizkem štartu izdelovanju novega.

I love doing the journal, so much that I am  sign for another swap.

12 komentarjev:

 1. Wow, krasan je. Predivno izrađen, sa puno divnih detalja. Jedva čekam drugi.:)
  LP, MArtina

  OdgovoriIzbriši
 2. Wowzers! I love all of the different elements you used in this book! Maybe in a future blog post, you could show us what it looks like with all of the quotes....

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. When I get mine and I write the qoutes I will show :)

   Izbriši
 3. Pri izdelavi takšnega izdelka pa res lahko daš domišljji prosto pot. :-) Čudovito!

  OdgovoriIzbriši
 4. Wow...so many lovely details here! I'm sure the recipient will be very pleased indeed!

  OdgovoriIzbriši
 5. Si predstavljam, da je vloženega veliko dela v tale dnevnik, zelo lepo si ga naredila.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Če v nečem uživaš, čas še prehitro mine :)

   Izbriši