petek, 30. avgust 2013

Art dnevnik

V mojem art dnevniku, bo kmalu zmanjkalo strani, zato sem se odločila, da potrebujem novega. Kar nekaj časa sem zbirala razne škatle, papirje, kuverte in vse skupaj mi je zavzelo kar nekaj prostora v moji majhni sobici. :) Zato sem prišla na idejo, da bi si sama naredila art dnevnik, ki bi bil recikliran, tako bi "ubila dve muhi na en mah", saj bi imela nov art dnevnik in še škatlo, kjer zbiram embalaže za recikliranje, bi zmanjšala in naredila prostor za nove stvari, ki bi jih po mojem mnenju lahko reciklirala. Tako sem potegnila vse zabavne stvari, za katere sem menila, da bi naredile moj novi art dnevnik zelo zanimiv in nenavaden, ter se lotila dela.

1) Poiskala sem vso embalaža, ki sem jo hotela uporabiti v art dnevniku.
2) In jo razrezala. Nekatere sem samo na sredini odprla in jih zanimivo prepognila, da se bodo strani odpirale, nekatere škatle pa sem razrezala na pol in tako dobila dve strani.
3) Papir, ki sem ga dobila v škatlah, pri spletnem nakupu, sem prepognila na pol in ga z lepilom zlepila. Če se je med tem papir nagubal in zvil, se nisem sekirala, saj bo iz tega nastal art dnevnik in bolj kot bo bil nenavaden, boljši bo bil.
4) Razrezane škatle in zlepljeni papirji.
5) Nato sem sortirala po kupih. Skupaj sem dala kuverte in papirnate vrečke...
6) ... vse papirje, ki so že imeli ozadja...
7) ... in rjavi paketni papir.
8) Za sprednjo in zadnjo stran sem se odločila za škatlo od kosmičev.
9) Sledila je "gradnja" art dnevnika. Kar nekaj časa sem zlagala in prelagala, da sem prišla do željnega.
10) Odločila sem se, da bom dnevnik vezala z obročki, odločila sem se za 3 luknje.
11) Nekateri papirji so bili premajhni za 3 luknje, zato sem naredila samo 2 luknji.
12) 3 obročki za vezavo
13) Dodajanje papirja na obročke.
14) Dokončan art dnevnik. Je kar zajeten, kar me zelo veseli, saj mi bo nudil kar nekaj igranja in sprobavanja novih tehnik.


Komaj čakam, da bom imela čas, da pobarvam, popišem, polepim strani. Med tem časom pa ponovno naberem nove embalaže, ki jih bom ponovno lahko reciklirala v art dnevnik.

Ni komentarjev:

Objavite komentar