sobota, 2. april 2016

Mixed media journaling cards/ Kartončki za pisanje v mešani tehniki

V zadnji objavi sem pokazala kartončke za pisanje, ki sem jih naredila s pomočjo scrapbook papirja, te kartončke pa sem ustvarila s pomočjo mešane tehnike, z akrilnimi barvami, papirjem, washi trakom in nalepkami. Uporabljam jih lahko isto kot scrapbook kartončke.

In last post I showed some journaling cards that I made with scrapbook paper, this new cards I made in mixed media technique with acrylic paint, paper, washi tape and stickers. 


Za okrasitev kartic sem uporabila razne stvari, ki so mi ležale na mizi in sem jih uporabila za okrasitev. Mislim, da mi je najbolj všeč desna kartica s srčkom in zlatim washi trakom. Tudi ta način ustvarjanja kartončkov je zabaven, morda mi je še bolj pri srcu, saj lahko packam z barvami, kar zelo rada delam za sproščanje.

To embellish the journaling cards I used things that where lying on my desk. My favourite card is the right one with the heart and gold washi tape. I love making cards this way, maybe I liked it even more because I can play with paint which I like to do and get dirty :)



Katere kartice so vam bile bolj všeč? Ali tudi sami delate kartice za pisanje v mešani tehniki?

Which journaling cards do you like better? Do you do your own journaling cards in mixed media technique?

6 komentarjev:

  1. Meni so čisto vse kartice všeč, saj tudi sama obožujem mešano tehniko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj pri meni je minilo ze kar nekaj casa, kar sem nazadnje vzela v roke barve... Tole miksanje obvladas in tezko bi se odlocila kateri mi je bolj vsec :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa super način za sproščanje in za to, da uporabiš kar ti leži na mizi. Krasne kartice si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  4. My fave is the card with the deep blue/purple color. The color is so intense.

    I think the closest thing to a mix media card, that I have done, would be our Valentine postcards. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ponudba ne-protokolskega posojila
    Pomoč je najboljši način, da delite svojo večno ljubezen, to je tisto, kar me je potisnilo, da vam na voljo posojilo, ki se začne od 2.000 evrov do 10.000.000 evrov z zelo preprostimi pogoji. Prav tako sem naložbe in zasebna posojila vseh vrst. Kontaktirajte me za zadovoljstvo.

    E-pošta:  simondurochefort@gmail.com
    WhatsApp:  +33752366330

    OdgovoriIzbriši